Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moli za strpljenje

Splitski župan otkrio kada bi se napokon trebao riješiti problem nesnosnih gužvi između Omiša i Splita

Blaženko Boban gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr)
Blaženko Boban gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Blaženko Boban gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije gostujući u Dnevniku Nove TV komentirao je današnju skupštinu na kojoj je jedna od tema bila izgradnja brze ceste Trogir-Omiš koja bi trebala riješiti nesnosne gužve između Splita i Omiša.

Na pitanje kada će obilaznica napokon biti završena, Boban je poručio kako bi u promet trebala biti puštena 2023. godine.

Pročitajte i ovo Gol muškarac protrčao Omišem Vjerovali ili ne VIDEO Potpuno gol muškarac s kiticom u ruci protrčao dalmatinskim gradom: "Gledaj romantičara!" Tonči Musulin, predstavnik izvođeča radova Za Dnevnik Nove TV Predstavnik izvođača radova o spajanju mosta iznad Cetine: "Nažalost, bili smo često predmet ismijavanja"

"Molim građane za još malo strpljenja. Znam da su predugo čekali, ali nadam se da će ovoga puta problem zaista biti riješen", kazao je Boban.

Podsjetimo, zbog gužvi između Omiša i Splita danas je bilo burno na sjednici županijske skupštine.

Mostovac Miro Bulj  burno je reagirao na predstavnika Hrvatskih cesta Gorana Puža koji je predočio stanje i plan izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Puževu prezentaciju nazvao je običnom laži te uz povišene tonove poderao i zgužvao papire prezentacije i bacio ih pred predstavnika HAC-a.

Uoči skupštine, Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dočekali su članovi stranke Pametno i Inicijative za brzu cestu Split-Omiš te mu pokušali uručiti šator aludirajući pritom na njegovu izjavu da će ako treba i kampirati pred Vladom za infrastrukturne projekte.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene