Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije gostujući u Dnevniku Nove TV komentirao je današnju skupštinu na kojoj je jedna od tema bila izgradnja brze ceste Trogir-Omiš koja bi trebala riješiti nesnosne gužve između Splita i Omiša.

Galerija


Na pitanje kada će obilaznica napokon biti završena, Boban je poručio kako bi u promet trebala biti puštena 2023. godine.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković i Blaženko Boban, splitsko-dalmatinski župan (Foto: Miranda Cikotic/Ivo Cagalj/PIXSELL) Nova skandalozna snimka župana Bobana, on podnio prijavu zbog neovlaštenog snimanja: "Boli mene k***c za pet kuna..." Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Most traži ostavku župana zbog namještanja natječaja za ravnatelja doma zdravlja: ''Ovo je dokaz da županija nema smisla''

"Molim građane za još malo strpljenja. Znam da su predugo čekali, ali nadam se da će ovoga puta problem zaista biti riješen", kazao je Boban.

Podsjetimo, zbog gužvi između Omiša i Splita danas je bilo burno na sjednici županijske skupštine.

Mostovac Miro Bulj  burno je reagirao na predstavnika Hrvatskih cesta Gorana Puža koji je predočio stanje i plan izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Puževu prezentaciju nazvao je običnom laži te uz povišene tonove poderao i zgužvao papire prezentacije i bacio ih pred predstavnika HAC-a.

Uoči skupštine, Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dočekali su članovi stranke Pametno i Inicijative za brzu cestu Split-Omiš te mu pokušali uručiti šator aludirajući pritom na njegovu izjavu da će ako treba i kampirati pred Vladom za infrastrukturne projekte.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr