Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna skupština županije

Zbog brze ceste Trogir – Omiš: Miro Bulj bacao papire i derao se na predstavnika HAC-a

Miro Bulj burno reagirao na predstavljanje plana izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr)
Miro Bulj burno reagirao na predstavljanje plana izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Bulj burno reagirao na predstavljanje plana izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr) Miro Bulj burno reagirao na predstavljanje plana izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Miro Bulj burno reagirao na predstavljanje plana izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Na burnoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije padale su teške riječi i letjeli papiri.

Na današnjoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije na kojoj se raspravljalo o  izgradnji brze ceste Trogir – Omiš, Mostovac Miro Bulj burno je reagirao na predstavnika Hrvatskih cesta Gorana Puža, koji je predočio stanje i plan izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Pročitajte i ovo Prosvjed mještana Tugara - 1 Godinama su upozoravali Mještani Tugara prosvjeduju i traže obnovu ceste: "Strahujemo za djecu, nemaju niti autobusnu stanicu" Gordan Jandroković Rekorderi Tko je u Saboru radio, a tko odmarao? Statistika je neumoljiva: "Neki misle da su lusteri, ja nisam i neću biti"

Bulj  je Puževu prezentaciju nazvao običnom laži te uz povišene tonove poderao i zgužvao papire prezentacije i bacio ih pred predstavnika HAC-a.

"Gospodine Puž, ovi su projekti sporiji od puža. Sve su ovo laži i obmane, kolega Puž, ovo je pamflet", kazao je Bulj.

Uoči skupštine Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dočekali su članovi stranke Pametno i Inicijative za brzu cestu Split – Omiš.

Pokušali su mu uručiti šator aludirajući na njegovu izjavu da će ako treba i kampirati pred Vladom za infrastrukturne projekte. Boban je kratko poručio da za to nije potrebno kampirati.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene