Na burnoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije padale su teške riječi i letjeli papiri.

Galerija


Na današnjoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije na kojoj se raspravljalo o  izgradnji brze ceste Trogir – Omiš, Mostovac Miro Bulj burno je reagirao na predstavnika Hrvatskih cesta Gorana Puža, koji je predočio stanje i plan izgradnje cesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Vezani članci Zdravko Marić (Foto: Pixsell,Patrik Macek) Ministar Marić pohvalio se odgovornim upravljanjem državnim financijama, oporba ga kritizirala Prosvjed protiv odvoza vrgoračkog smeća u Sinj (Foto: Dnevnik.hr) Vrgorački otpad i dalje ne može u Sinj: "Cetinski kraj neće biti kanta za smeće"

Bulj  je Puževu prezentaciju nazvao običnom laži te uz povišene tonove poderao i zgužvao papire prezentacije i bacio ih pred predstavnika HAC-a.

"Gospodine Puž, ovi su projekti sporiji od puža. Sve su ovo laži i obmane, kolega Puž, ovo je pamflet", kazao je Bulj.

Uoči skupštine Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana dočekali su članovi stranke Pametno i Inicijative za brzu cestu Split – Omiš.

Pokušali su mu uručiti šator aludirajući na njegovu izjavu da će ako treba i kampirati pred Vladom za infrastrukturne projekte. Boban je kratko poručio da za to nije potrebno kampirati.