Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac troje djece

Splićanin objavio eksplicitne snimke bivše djevojke iz osvete, slao prijeteće poruke: "Neće me zaustaviti ni kordon policajaca!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Splićanin je zagorčao život bivšoj djevojci, koju je početkom godine puna tri tjedna telefonski maltretirao. Objavio je poruke eksplicitnog sadržaja, a odlučio ih je poslati njezinim članovima obitelji te prijateljima i kolegama.

Splićanin Mario M. (46) svoju je bivšu djevojku maltretirao tri tjedna. Osim uznemirujućih poruka prepunih prijetnji, odlučio je poslati njezinim članovima obitelji te prijateljima i kolegama njezine eksplicitne fotografije, prenosi Jutarnji list

Fotografije je objavljivao i na društvenim mrežama, stranicama raznih klubova, pa i nogometnih, kao i njezina fakulteta. 

Lavinu tog divljanja prekinula je policija koja ga je kazneno prijavila za zlouporabu snimke eksplicitnog sadržaja te za prijetnje smrću. Nedavno je u tom slučaju i splitski Općinski sud donio presudu kojom je Mario M., inače otac troje djece, nepravomoćno osuđen na 15 mjeseci zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirujuća snimka ZET-ova kontrolorka ispljuskala maloljetnika: Slijede sankcije, možda i otkaz

S obzirom na to da je u istražnom zatvoru proveo četiri i pol mjeseca, u slučaju da viši sud potvrdi kaznu, dosadašnji boravak iza rešetaka bit će mu uračunat u finalnu sankciju. Također mora platiti i 331 euro sudskih troškova. 

Slao prijeteće poruke 

"Sad će tvoje gole fotografije kao i videa koja imam vidjeti svi od prijatelja do rodbine i fakulteta i drugih institucija", "Neće me zaustaviti ni kordon policajaca da objavim fotografije i videa jer želim osvetu", "Ja ti se kunem u život svoje djece, imaš 2 dana, izmisli kako, boli me ku*ac kako, 20.000 kuna, inače sve ide u javnost", "Znači, od sutra sam u zatvoru. Razumijem. A što kad izađem? Samo pitam. Tebe treba na kolac", neke su od jezivih poruka koje je slao. 

"Bivša djevojka rekla mi je da je ostala trudna i da joj treba novac za pobačaj. U međuvremenu sam saznao da to dijete nije moje, pa sam u boli i tuzi nepromišljeno postupio", pravdao se optuženi u sudnici, inače povratnik iz Njemačke.

"Sve je to bilo u afektu i nisam imao namjeru nanijeti nikakvo zlo bivšoj djevojci. Boravak u pritvoru na mene je utjecao te se kajem zbog počinjenog. Više se to neće ponoviti i nemam nikakve namjere u budućnosti kontaktirati oštećenu", dodao je optuženi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene