Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK moli za strpljenje

Na snazi mnoga ograničenja: Snijeg i bura stvaraju probleme u prometu

Snijeg na autocesti A6, ilustracija (Foto: screensot/HAK)
Snijeg na autocesti A6, ilustracija (Foto: screensot/HAK) screensot/HAK
Aktualno Galerija +0 Snijeg na autocesti A6, ilustracija (Foto: screensot/HAK) Galerija 1/1 >>
Već nekoliko dana snijeg i olujna bura stvaraju probleme u cestovnom i pomorskom prometu diljem Hrvatske.

 Zbog snijega i olujne bure za sve skupine vozila zatvorena je dionica autoceste A6 od Kikovice do Delnica, kao i jadranska Magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene. Paškim mostom mogu proći samo osobna vozila, kao i autocestom A1 od Svetog Roka do Posedarja.

Pročitajte i ovo Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije Na autocesti Zagreb - Beograd zbog snijega i vjetra došlo do sudara - 2 Hitne službe na terenu FOTO Niz sudara na autocesti između Beograda i Zagreba: Snijeg zatrpao kolnik, kamion se okrenuo za 180 stupnjeva

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama nema slobodnog pravca kroz gorski kotar prema Rijeci i obrnuto. No u dva su konvoja ipak ta vozila propuštena kroz Gorski kotar kako bi se olakšalo vozačima koji su na putu već danima. Konvoj od Rijeke prema Zagrebu krenuo je oko 14h sati, a konvoj iz Zagreba prema Rijeci kroz Gorski kotar mora proći prije mraka.

Konvoji su organizirani kako vozači ne bi čekali predugo u svojim kabinama jer su zbog zatvorenih ugostiteljskih objekata osuđeni samo na njih. Gužva zbog konvoja proteže se i na autoput i uzrokuje manje probleme u prometu. Zato iz Hrvatskog autokluba vozače pozivaju na dodatno strpljenje i oprez.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene