Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestabilno vrijeme se nastavlja

Snažno nevrijeme stiglo u Hrvatsku, Gorski kotar pogodila velika tuča. Izdana upozorenja najvećeg stupnja

Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tuča u Gorskom Kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/5 >>
Stigla je velika promjena vremena koja je sa sobom donijela osjetno zahladnjenje. Oluja je u popodnevnim satima najprije zahvatila Kvarner, a potom i Rijeku gdje je padala tuča.

Državni hidrometeorološki zavod za dio Hrvatske je objavio narančasti meteoalarm koji ukazuje na opasno vrijeme. Za Dalmaciju je, pak, objavljen žuti meteoalarm koji govori o potencijalno opasnom vremenu. Tuča je pogodila Gorski Kotar, a u 15 sati tamo je izmjereno 14 stupnjeva Celzijevih.

Pročitajte i ovo Tornado u Ptuju snimili lovci na oluje VIDEO Tornado protutnjao susjedstvom: Stabla su se savijala pod kutom od 45 stupnjeva Meteorolog Darijo Brzoja u Dnevniku Nove TV - 1 U Dnevniku Nove TV Meteorolog Darijo Brzoja nakon jakih oluja: "Atmosfera je i dalje nestabilna." Najavio je i kakav bi mogao biti ostatak ljeta

Europski centar za predviđanje oluja (ESTOFEX) za nastavak dana izdao je najžešći 3. stupanj upozorenja za dijelove Hrvatske i Italije. Unutar 3. stupnja upozorenja nalazi se i Istra, a tako žestokom upozorenju prosječno možemo svjedočiti tek 1-2 puta godišnje.

Kako javlja IstraMet na autocesti Rijeka-Zagreb - A6 kod skretanja za Crikvenicu, vozači su blokirali cijelu autocestu da bi zaštitili svoje automobile ispod nadvožnjaka. 

Nestabilno vrijeme pratit će nas i u novom tjednu, a temperatura će idućih dana biti u osjetnom padu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene