Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeri se sam!

Snaga optimizma? Genijalno koliko je malo potrebno za uspjeh

Koliko je malo potrebno za uspijeh
Koliko je malo potrebno za uspijeh Nova Studio
Aktualno Galerija Koliko je malo potrebno za uspijeh Koliko je malo potrebno za uspijeh Foto: Nova Studio Snaga optimizma Snaga optimizma Foto: Nova Studio +0 Metropolis Music & Billiards Club Galerija 1/3 >>
Kakve su ti misli, takav ti je život – izreka je to kojom se većina optimista vodi kroz život. Mnogi će se na to tek nasmijati, no moć pozitivne afirmacije ima znanstvenu utemeljenost u pozitivnoj psihologiji. Ponekad se zaista treba podsjetiti vlastitih snaga i vrlina ili okružiti ljudima koji ti dižu samopouzdanje.

Bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, zdravlju ili ljubavi, jednostavne i motivirajuće izjave mogu nas usmjeriti nabolje. Kako to izgleda u praksi, pokazat će vam Marija. Ona inače nije dobra u pikadu. To je i više nego očito. A kako bi stvari postale još zanimljivije, rekli smo joj da si stavi povez na oči. Unatoč njezinim neuspjesima, uvjerili smo je da je gotovo pogodila bull's eye. Kakav će biti njezin rezultat sad kad misli da je uspjela, pogledajte u našem videu.

Pročitajte i ovo Znanost je dokazala je li čaša zaista polupuna ili ipak poluprazna Znanost dokazala Za one kojima treba nacrtati: Je li čaša stvarno polupuna ili poluprazna? Aplikacije koje mjere sreću Ovo je genijalno Može li se sreća izmjeriti? 3 aplikacije koje će vam pomoći izmjeriti koliko ste sretni

Podupiri i ti svoje prijatelje da postanu uspješni. Pokaži im koliko je malo potrebno da bi postali genijalni. Ako sumnjaš da optimizam može poboljšati rezultate, odi na stranicu optimizam.hr i otkrij snagu života u kojem je čaša uvijek napola puna.

Koliko je malo potrebno za uspijeh Snaga optimizma Foto: Nova Studio

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene