Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zrak u žutom"

Slavonski Brod nakon incidenta: Život se vraća u normalu, idući tjedan bit će poznat uzrok eksplozije

Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr)
Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Slavonski Brod čeka rezultate istrage o uzroku eksplozije u Rafineriji s druge strane Save.

Vlasti u Bosanskom Brodu kazali su da istraga još traje, rezultati će biti poznati sutra ili prekosutra, kada budu gotovi nalazi vještačenja. Prikupljeni podaci, zatim će biti dostavljeni nadležnom tužitelju, nakon čega će podaci biti objavljeni javnosti, najvjerojatnije idući tjedan, a onda će se možda podići i optužni prijedlog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbacio optužbe Dodik: Rafinerija u Bosanskom Brodu ne zagađuje zrak Slika nije dostupna Najavio pravne aktivnosti Zmajlović: Razumijem zabrinutost Brođana zbog loše kvalitete zraka

Što se tiče života u Slavonskom Brodu on se vratio u normalu. Obližnji kafići su puni, nasip ima više šetača nego jučer. Kakvoća zraka je u žutoj boji, a ne u zelenoj boji, što znači da je zrak srednje visine. No, nema mjesta panici, jer takva je kakvoća zraka, primjerice u Kuitini, gdje je Petrokemija, ili kraj zračne luke u Velikoj Gorici.

Danas nitko od Brođana nije kontaktirao policiju ili hitnu pomoć, a što bi bilo povezano s eksplozijom u Rafineriji, što znači da se život vratio u normalu. Nadaju se će tako ostati do plinofikacije Rafinerije i kasnije i da neće biti novih incidenata, izvijestio je za Dnevnik Nove TV Dino Goleš.  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene