Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao poruku HDZ-u

Ministar Dobrović o izjavi Kovačića: To su nesuglasice koje vode smirivanju situacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović (Most) u utorak je, komentirajući poruku HDZ-u predsjednika Kluba zastupnika Mosta Ivana Kovačića, ustvrdio da su to turbulencije, usuglašenja, nesuglasice koje ipak vode smirivanju situacije.

"Moram priznati da sam jako usredotočen na svoj djelokrug tako da ne pratim vrlo detaljno, ali sasvim sigurno, vjerojatno, to su određene turbulencije, usuglašenja, nesuglasice. Mislim da sve to ipak vodi konvergentno smirivanju situacije", rekao je Dobrović, komentirajući na zamolbu novinara jučerašnju izjavu svog stranačkog kolege upućenu HDZ-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kružno gospodarenje otpadom Bivši ministar okoliša Dobrović: Hrvatskoj penali, a građanima visoka cijena otpada Tomislav Ćorić (Foto: Pixell) "Bildanje kapaciteta" Odvajanje otpada: Lokalne jedinice dobit će kratki rok kako bi izbjegle penale

Dobrović je to komentirao u Maloj dvorani "Vatroslav Lisinski" gdje je sudjelovao na konferenciji "Croatia Waste Expo 2016.", u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Omiški gradonačelnik i predsjednik Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista Ivan Kovačić u ponedjeljak je izjavio da, što se njega tiče, dalja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini nije moguća jer su za čelnika omiškog ogranka te stranke ponovno izabrali Ivana Škaričića. (Hina)

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene