Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrazio žalost nad HDZ-ovom politikom

Ivan Kovačić: Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om više nije moguća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Kovačić iz Mosta, aktualni gradonačelnik Omiša, komentirao je izbor Ivana Škaričića za predsjednika ogranka HDZ-a u tom gradu.

Ivan Škaričić je ujedno i bivši omiški gradonačelnik, a dolaskom na čelo gradskog HDZ-a podigao je prašinu u redovima Mosta.

Tako je Ivan Kovačić izjavio kako je žalostan zbog toga što je HDZ za predsjednika omiškog ogranka izabrao Škaričića, kako je žalostan zbog HDZ-ove lokalne i nacionalne politike jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ želi ići, piše Slobodna Dalmacija.

'Onaj tko nije u stanju provesti reformu unutar vlastitih redova sasvim sigurno nije sposoban napraviti reformu ni za opću dobrobit društva. Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća, u Saboru, kao ni u drugim tijelima ne trebaju računati na moju podršku, a Most će se o svemu izjasniti kroz nekoliko dana', izjavio je Kovačić za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Moram i ja negdje raditi" Počeo postupak zbog 18 mrtvih u Domu za starije: HDZ-ov ravnatelj dobio posao nakon što je izgubio izbore za gradonačelnika Slika nije dostupna PREMINULO 17 LJUDI Prebojena oštra poruka koja je noćas osvanula na zidu splitskog Doma za starije: "HDZ-ov logor"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene