Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazna do 150 eura

Skinule se u kupaće kostime i sunčale na Rivi: Scene uzbunile građane

Ilustracija
Ilustracija Foto: Paun Paunovic/Cropix
Turistkinje su iskoristile sunce u Splitu, skinule su se u kupaće kostime i sunčale na gradskoj Rivi.

Dvije turistkinje iskoristile su sunčani vikend u Splitu te su se nasred splitske Rive skinule u kupaće kostime i odlučile se sunčati.

Iako se nekima čini kao ništa neuobičajeno, prema gradskom komunalnom redu u Splitu nije dopušteno boraviti na površini javne namjene u kupaćem kostimu, donjem rublju ili bez odjeće, osim na prostoru plaža i kupališta, što Riva nije.

Pročitajte i ovo Ilustracija sezona je otvorena FOTO/VIDEO Kupanje u travnju: Splićani iskoristili sunčanu nedjelju za uživanje na plaži

Komunalni redari mogu neprikladno odjevenima u gradu naplatiti kaznu i do 150 eura, no ove dvije turistkinje imale su sreću jer se redar nije pojavio.

Pročitajte i ovo Strani radnici - 2 Sezona samo što nije Muke po stranim radnicima, gdje zapinje? "Ljudi koji su spremni obavljati takvu vrstu poslova jednostavno u Hrvatskoj više nema"

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo morate znati Koje stvari smijete uzeti iz hotelske sobe? Budite oprezni, zbog nekih predmeta možete biti optuženi za krađu

Na društvenim mrežama fotografije je objavila jedna Splićanka, a u komentarima se povela žustra rasprava onih koji ne vide nikakav problem i onih koji to oštro osuđuju.

I dok jedni kažu kako mlade i zgodne djevojke nikome ne smetaju, neki pozivaju da se slike pošalju "Puljku i Ivoševiću po pitanju redara na Rivi", a neki kako u škole "pod hitno treba uvesti predmet Odgoj i pristojno ponašanje".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene