Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Škare Ožbolt nositeljica svih izbornih lista DC-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica DC-a Vesna Škare-Ožbolt bit će nositeljica svih izbornih lista te stranke, odlučilo je Predsjedništvo te stranke, koje je prihvatilo i imena kandidata za prva mjesta na listama po izbornim jedinicama za parlamentarne izbore.

U prvoj izbornoj jedinici prvi je na listi Krešimir Franjić, u drugoj Iva Mia Erak, u trećoj Valentina Jarnjak, u četvrtoj Mato Mlinarić, petoj Vesna Škare-Ožbolt, šestoj Vladimir Novotny, sedmoj Zdravko Režek, osmoj Ozren Kučan, devetoj Joško Morić, desetoj Boris Anzulović te dvanaestoj Miloslav Malina, pripadnik češke manjine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DC predao izborne liste Slika nije dostupna DC: Istragu s "Maestra" proširiti na "Sunčani Hvar"

Svi su visoko školovani, a četvero je u dobi do 33 godine, rekla je na konferenciji za novinare, održanoj nakon sjednice Predsjedništva DC-a, Vesna Škare-Ožbolt i dodala da će Predsjedništvo stranke do idućega sastanka pripremiti prijedlog prvog na listi za 11. izbornu jedinicu.

Početak predizborne utrke, koja će teći pod sloganom "pravedno", najavila je za utorak, 4. rujna.

Istaknula je kako je DC pokazao da može biti korektiv kad radi u vlasti, ali i vrlo oštra oporba, te da velike stranke s vremenom postaju iste bez obzira na politički predznak.

"Vlast koju će dati DC neće otići u vjetar", nego će pridonijeti kvaliteti odgovornog, pravednog i poštenog odnosa prema poslu, rekla je Vesna Škare-Ožbolt.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene