Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DC predao izborne liste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici Demokratskog centra i predsjednica te stranke Vesna Škare-Ožbolt danas su u Državnome izbornom povjerenstvu predali izborne liste za parlamentarne izbore u svih 12 izbornih jedinica.

Predsjednica DC-a rekla je da na izbore izlaze s mladim i novim ljudima te jakim političkim programima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpisan sporazum DC-a i HDZ-a Škare-Ožbolt: Kosor ima popriličnu petlju Slika nije dostupna Nije se konzultirao s Vladom DC: Josipović je prekršio Ustav

"Na liste smo stavili od sveučilišnih profesora do novih mladih nada koje jedva čekaju ući u parlament i konkretno mijenjati život u Hrvatskoj", izjavila je Vesna Škare-Ožbolt.

Dodala je da njezina stranka na izbore izlazi samostalno jer se želi "jednak otklon i od ljevice i od desnice" te pokazati da se protivi bipolarizaciji na hrvatskoj političkoj sceni.

"Želimo pokazati da smo stranka za reforme i razvoj te ozbiljne i konkretne promjene u zemlji", rekla je predsjednica DC-a.

Dodala je da je DC otvoren za poslijeizborne koalicije sa strankama centra, osim s HDZ-om s kojim bi, kako je rekla, koalirali jedino ako je ugrožena nacionalna sigurnost.

"Koalirat ćemo s onima koji imaju jači program i kvalitetnije ljude i koji će biti garancija da će se ovoga puta život ljudi stvarno promijeniti na bolje", rekla je Vesna Škare-Ožbolt.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene