Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši ministar

Sjedio u kafiću prije nekoliko dana, danas ne može pred kamere: ''Nisam baš zdravstveno u mogućnosti...''

Mario Banožić u kafiću
Mario Banožić u kafiću Foto: Dnevnik Nove TV
Još jedan bivši ministar Andreja Plenkovića morat će odgovarati za kršenje zakona. Protiv Marija Banožića policija je podignula kaznenu, ali i prekršajnu prijavu.

Iako smo Marija Banožića posljednji put vidjeli kako se druži u kafiću, danas kaže da zbog zdravlja ne može pred kamere.

Nisam baš zdravstveno u mogućnosti dati izjavu, kazao je Dnevniku Nove TV bivši ministar obrane Mario Banožić kada ga je Dnevnik Nove TV tražio izjavu o kaznenoj prijavi.

Prije gotovo mjesec dana Banožić je skrivio prometnu nesreću, a kaznena prijava stigla je tek sada. Iako ju je policija podnijela još prije tjedan dana, javnost je o tome izvijestila tek danas.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste zabrinutost u EU Gorka briga oko cijene slatke namirnice: ''Mogu razumjeti da je rat, ali račun ne bi trebali plaćati samo poljoprivrednici i industrija''

Pročitajte i ovo Ilustracija Restrikcije Mnogi gradovi više ne mogu izdržati: ''Ne možemo ih prisiliti da ih primaju, ali moraju znati da puno poslova ide ruku pod ruku s njima''

Kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće, a zaradio je i prekršajnu prijavu zbog nekorištenja pojasa. Zašto se ovoliko čekalo da sve to kažu javnosti, pitaju se mnogi, pa tako i oporba.

Pravni postupak Banožiću tek slijedi, a najviša kazna je osam godina zatvora.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene