Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je zakazao?

Grci su znali za dolazak BBB-a, tvrdi hrvatska policija: Obavijestili su ih na vrijeme

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Hrvatska policija poslala je 4. kolovoza inforamcije o navijačima koje bi mogle biti interesantne grčkoj policiji. Na dolazak velike skupine navijača upozorila je i Crna Gora.

Hrvatska policija je 4. kolovoza sve prikupljene sigurnosno-interesantne informacije o navijačima koji bi se mogli uputiti u Grčku, putem međunarodnih kanala Europola i Interpola, dostavila grčkoj policiji, ali i policijama ostalih država koje se nalaze na ruti proputovanja (Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Makedoniji i Kosovu).


"Sigurnosna saznanja ovakve vrste razmjenjuju se i s državama na očekivanoj trasi putovanja, a policija svake države zasebno procjenjuje kako će postupiti u odnosu na saznanja koja su joj dostavljena", priopćili su iz Ravnateljstva policije.

Pročitajte i ovo Sukob BBB-a u Ateni Padaju glave Nakon stravičnog ubojstva i nereda smijenjeno sedam najviših časnika policije: "Podbacili smo"

U sklopu međunarodne komunikacije, policija Crne Gore obavijestila je policije država na daljnjoj trasi da je 7. kolovoza između 3 i 6 sati na izlazu iz Crne Gore prema Albaniji detektirala 120 hrvatskih državljana u 21-om vozilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osudili navijačko nasilje Reakcija Vlade nakon navijačkih nereda u Grčkoj u kojima je ubijen navijač: "Svjedočimo stravičnim scenama"

"U ovom trenutku nemamo povratnih informacija grčke policije o postupanjima prema hrvatskim državljanima te se prikupljaju obavijesti radi utvrđivanja svih okolnosti", kažu iz MUP-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene