Otac sedmogodišnje šibenčanke Kiare koja je otišla na liječenje u SAD objavio je na svom Facebook profilu da je djevojčica krenula sa terapijom i da su nalazi i dalje uredni.

Galerija Šibenčanka Kiara počela s terapijom u SAD-u Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 5 Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 2 +2 Kiara Goršić

"Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja", započeo je svoju objavu Valentino Goršić, otac djevojčice Kiare (7) koja je prošlog tjedna otišla na liječenju u Sjedinjene Američke Države.

"Vaša, naša Kiara je krenula sa terapijom i zasad je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo, ali u San Franciscu niti igla nije problem", dodao je.

Naime, šibenčanka Kiara Goršić boluje od zloćudnog tumora na mozgu te su se prikupljala sredstva da može otići na liječenje u San Francisco. U humanitarnoj akciji prikupljeno je oko 18 milijuna kuna, a Kiara je  prva je pacijentica izvan SAD-a koja će primiti eksperimentalni lijek ONC201.

Kiara Goršić Nova nada u borbi protiv zloćudne bolesti: Malena Kiara primljena na liječenje, ide u Ameriku

Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji VIDEO Malena Kiara s obitelji krenula u SAD na liječenje

Kiara je u svakom slučaju ujedinila cijelu Hrvatsku i pomogla obitelji da njihova kćer dobije novu priliku za život!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju