Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Hibridni i specijalni rat"

Šeks o lažnim Tolušićevim fotografijama: "Moguće je da uslijedi udar na premijera"

Vladimir Šeks (Foto: Dnevnik.hr)
Vladimir Šeks (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Vladimir Šeks (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Politički veteran HDZ-a Vladimir Šeks danas je u Saboru komentirao montirane fotografije ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića koje prikazuju navodnog ministra kako se u društvu prostituke sprema konzumirati kokain.

Poručio je kako ne želi špekulirati tko stoji iza toga, kako kaže, "specijalnog i hibridnog rata".

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Josip Šarić Kontroverzni ručak FOTO Platio Šeksu ručak karticom grada, otkriveno što se jelo i pilo: "Iznesene su laži, sve sam uplatio u proračun"

"Uvijek treba utvrđivati razloge nekog postupka koji je na prvi pogled misteriozan. Treba utvrditi kome to ide na korist, a kome na štetu. To je cijeli arsenal širenja lažnih vijesti koji je maha uzeo diljem Europe i SAD-a, a društvo na njega još traži odgovor. Kada se netko targetira, to nije udar samo na njega već i na instituciju kojoj pripada", kaže Šeks. 

Na pitanje očekuje li nas uskoro sličan udar i na premijera Andreja Plenkovića, Šeks je odgovorio: "Moguće, ništa nije isključeno."

Šeks je istaknuo kako svi bitni sigurnosni kontrolni zaštitni mehanizmi moraju ustvrditi pozadinu cijelog slučaja.

Kazao je kako je tijekom svoje dugogodišnje karijere i sam primao prijetnje.

"Te su prijetnje uvijek bile anonimne, nekad telefonom, nekad pismima iskrivljenim rukopisom. U jednom navratu devedesetih sam prijavio policiji jer mi se činilo da je riječ o ozbiljnoj prijetnji, autor nikada nije pronađen", kaže Šeks.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene