Ranko Ostojić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
Ranko Ostojić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

SDP Splitsko-dalmatinske županije demantirao je da je, nakon fijaska na izborima, raspušten ogranak SDP-a u Vrgorcu.


''U nedjelju na sjednici Gradskog odbora SDP-a Vrgorac, a u prisustvu predsjednika Županijske organizacije SDP-a Splitsko-dalmatinske županije Ranka Ostojića, donesena je jednoglasna odluka o raspisivanju izbora za sva tijela GO SDP-a Vrgorac'', priopćili su.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Bernardić: Poraz u Vrgorcu posljedica dugo nagomilavanih odnosa u toj organizaciji Ante Pranić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Izbori u Vrgorcu: Ante Pranić proglasio pobjedu, nakon debakla raspušten lokalni SDP

Navode da je gradska organizacija sama nakon duljeg vremena odlučila provesti izbore za sva tijela te je tako pokazala da želi i da ima ljude koji će ponovno uspostaviti jaki SDP u Vrgorcu.

''Nadamo se da je ovo prvi korak pri ponovnom jačanju vrgoračkog SDP-a, a to pokazuje i volja organizacije da svoj problem riješi na lokalnoj razini bez uplitanja viših stranačkih tijela. Vrgorački SDP pokazat će da ima kvalitetne ljude i kvalitetne politike koje mogu doprinijeti razvoju toga od HDZ-a zapostavljenog kraja'', kažu.

Čestitali su gradonačelniku Anti Praniću na pobjedi na izborima za mjesne odbore.

''Moramo naglasiti da će vrgorački SDP biti glasan korektiv vlasti, ali i snažna podrška svim dobrim projektima koji će se eventualno provesti u Vrgorcu. Revitalizaciji toga grada zasigurno će doprinijeti novi i ojačani SDP u suradnji sa svim progresivnim snagama u Gradu Vrgorcu'', zaključuju u priopćenju.

Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

15 "laskavih" suknji koje izgledaju top i uz štikle i uz ravni đon