Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POBUNA NA OTOKU

Mještani bijesni: "Mi smo do neki dan imali normalnu opskrbu, poštu, djeca su mogla normalno na nastavu. Sada nam je to uskraćeno"

Aktualno Galerija Jadranka Matas Jadranka Matas Foto: DNEVNIK.hr Privezivanje na Iloviku - 1 Privezivanje na Iloviku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Domagoj Mikić Domagoj Mikić Foto: DNEVNIK.hr +0 Privezivanje na Iloviku - 2 Galerija 1/4 >>
Mještani Ilovika prosvjedovali su danas ispred malološinjske gradske uprave zbog problema koje imaju s izgradnjom trajektne luke Mrtvaška. Tamo je bio reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Mještani Ilovika prosvjedovali su zbog problema koje imaju s izgradnjom trajektne luke Mrtvaška ispred malološinjske gradske uprave. Tamo je bio reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo

Mikić je izvijestio kako su se danas u Rijeci sastali investitor i izvođač radova. A nakon što dva mjeseca stoje radovi na projektu vrijednom 70 milijuna kuna zaključili su da su problem parkirana vozila pojedinaca koji ih ne žele ili ne mogu maknuti.

Danas se na prosvjedu okupilo dosta građana, gotovo svi stanovnici Ilovika, a saslušala ih je gradonačelnica Ana Kučić, javio je reporter koji je razgovarao s predsjednicom Mjesnog odbora Jadrankom Matas.

"Upravo ste pred tablom Ilovika. Mi smo do neki dan imali normalnu opskrbu. Naš dućan se normalno opskrbljivao. Imali smo kruh, imali smo poštu, naša djeca su mogla normalno odlaziti na nastavu. Svi smo imali normalnu zdravstvenu skrb. Sada nam je to uskraćeno", kaže Matas koja na optužbe gradonačelnice da se radi o političkom skupu odgovara da to nema veze s politikom već od gradonačelnice traže da riješi njihove probleme.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene