Mještani otoka Ilovika danas prosvjeduju zbog ukidanja brodske linije koja njihov otok povezuje s uvalom Mrtvaška. Okupili se gotovo svi stanovnici. Kada im se gradonačelnica pokušala obratiti, jednoglasno su je izviždali i poručili - "Lažeš, lažeš...".

Galerija Stanovnici Ilovika prosvjeduju zbog ukidanja brodske linije - 5 Stanovnici Ilovika prosvjeduju zbog ukidanja brodske linije - 1 Stanovnici Ilovika prosvjeduju zbog ukidanja brodske linije - 2 +1 Stanovnici Ilovika prosvjeduju zbog ukidanja brodske linije - 3

Ilovičani su danas došli na Mali Lošinj te prosvjeduju ispred Gradske uprave zbog ukidanja brodske linije. Okupili su se gotovo svi stanovnici, njih više od 100, javlja reporter Domagoj Mikić.

Vezani članci Prosvjed roditelja odgojitelja u Zagrebu Prosvjed roditelja odgojitelja s porukama gradonačelniku: "Eci, peci, pec, tko je sljedeći? Tomice, nađi novi posao" Tučnjava u Novom Sadu za vrijeme masovnih prosvjeda Prosvjedi u Srbiji: U masovnoj tučnjavi ima ozlijeđenih, mladići koji su izazvali incident pobjegli su

Ono što ih ljuti jest izgradnja trajektne luke Mrtvaška, a problem je što tamo ne mogu pristati svojim brodovima, a to im je najbliža poveznica s Lošinjem.

Ako idu svojim brodicama - okolnim putem im treba oko sat vremena, a do Mrtvaške otprilike 15 minuta, što je vrlo važno u hitnim slučajevima.

Djeca ovaj tjedan nisu išla u školu zbog jakog vjetra, a da su povezani s Mrtvaškom, to ne bi bio problem.

"Ovo je naš početak, a vaš kraj", "Ne damo život", "Pravo na obrazovanje", ističu pojedini stanovnici na transparentima.

Gradonačelnica se obratila okupljenima, a oni su odlučno pokazali što misle takpo što su je - izviždali. "Lažeš, lažeš", orilo se rivom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju