Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokopana Ivona Srećković

'Sada si najljepši anđeo na nebu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivona Srećković, djevojka koja je smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu koja se dogodila u četvrtak, pokopana je danas na novogradiškom groblju.

Smrt učenice, koja je s još dvije prijateljice nastradala u Cankarevoj ulici nakon što je na njih naletio mladić s BMW-om, potresla je cijelu Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Od Ivone su se oprostili roditelji, najbliža rodbina, prijatelji i učenici iz Ivoninog razreda i srednje poljoprivredne škole Matija Antun Reljković, te više stotina Novogradišćana i Brođana.

>> 'Neka im Bog podari snagu i utjehu, koju i sami trebamo'

Podršku i vjeru u oporavak pružaju svi građani. Na Facebooku je osnovana i grupa Anamaria, Ivona i Margareta - cijela Hrvatska je uz vas. 'Ivonice naša sada si najljepši anđeo na nebu, neka ti je laka zemlja i počivaj u miru', samo je jedna od brojnih poruka na Facebooku.

'Obitelji iskrena sućut... da im dragi Bog da snagu da izdrze svu ovu tugu i težinu u srcu... A ti, naša mala Ivona, neka te anđeli vode ka nebu tamo di ćeš naći svoj mir i di će te obasjavati vječna Božja svjetlost... budi naš anđeo, a mi te nikada nećemo zaboraviti... Laka ti zemljica bila...'.

>> 'Život je nepošten, Ivona fali mi tvoj mali, iskreni osmijeh...'

Dodajmo i da se liječnici i dalje bore za živote druge dvije djevojke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene