Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji mladog vozača:

'Neka im Bog podari snagu i utjehu, koju i sami trebamo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj mladića, koji je automobilom naletio na tri djevojčice od kojih je jedna preminula, izrazila je sućut njenim roditeljima. Kako se doznaje, njegova će se obrana temeljiti na oštećenju ceste koje je odbacilo njegov automobil na nesretne djevojke.

Deni Župan (20) trenutno se nalazi u istražnom zatvoru, a čeka ga podizanje optužnice za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Od tri djevojke na koje je dvadesetogodišnjak naletio automobilom, jedna je podlegla teškim ozljedama.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

Župan je, inače, vozio automobil BMW unatoč odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama po kojoj mladi vozač ne smije upravljati vozilom čija snaga prelazi 80 KW. Sada mu prijeti kazna zatvora od 1-8 godina.

>> 'Ovo je nešto nad čim ne možete ne plakati, strašno je pogodilo i učenike i mene'

Pažnju javnosti privukla je rupa na cesti na mjestu nesreće koja je ubrzo nakon nesreće 'pokrpana'. Kako se doznaje iz izvora bliskih obitelji, upravo na tome će se temeljiti Županova obrana pred sudom. Navodno je na ulici bio parkiran kombi koji je mladi vozač pokušao zaobići te je pri tome naletio na rupu koja ga je odbacila s ceste, piše Večernji list.

Vozačevi roditelji šokirani su i ožalošćeni viješću da je jedna od djevojaka preminula, obitelji preminule 16-godišnje djevojke odmah su uputili brzojav sućuti. 'Neka im Bog podari snagu i utjehu, koju i sami trebamo. Sve naše riječi su u ovim teškim trenucima suvišne, u mislima smo u molitvama sa njima. Naša je želja, iskreno ljudska, stupiti u kontakt sa obitelji te djevojke i da zajedno u molitvi proživljavamo bol koja nas je zadesila', rekla je za BrodPortal vozačeva majka Jasna Župan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene