Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje pristižu reakcije

DORH propituje izjave Milorada Pupovca: Saborske zastupnike ne čudi takvo postupanje

Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr)
Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milorad Batinić (Foto: Dnevnik.hr) Milorad Batinić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Nikola Grmoja na Maratonu lađa (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Na tvrdnje kako Državno odvjetništvo propituje izjave Milorada Pupovca zbog kojih su braniteljske udruge podigle kaznene prijave - osvrnuli su se i saborski zastupnici. Ne čudi ih što je došlo do takvog postupanja, no podijeljeni su kakav bi ishod u konačnici mogao biti.

"Tresla se brda, rodio se miš. Milorada Pupovca treba pitati o njegovoj nečasnoj ulozi u prikrivanju smrti doktora Šretera, a ne nebuloze oko njegova piskaranja“, kaže Stevo Culej iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Arsen Bauk ništa od suradnje s Možemo! Bauk na ekspresnoj konferenciji za medije: "Očekujemo da ćemo tako bolje postići rezultat i skinuti HDZ s vlasti"

"DORH treba ispitati sve izjave, ako su se bavili pjesmom jednog novinara, ako su se bavili svim tim, onda posebno izjave u kojoj se kaže da će ova država završiti kao NDH, DORH svakako treba ispitati, ali što će od toga biti, to ponovno ovisi o volji Andreja Plenkovića i HDZ-a“, smatra Nikola Grmoja iz Mosta.

"Mislim da se DORH ne bi trebao baviti slobodom govora, to je naš stav, jer sloboda govora je ustavna kategorija. Ako je bila kaznena prijava, pretpostavljam da je DORH po službenoj dužnosti morao reagirati“, ističe HNS-ov Milorad Batinić.

"Za danas smo odlučili ne komentirati odnose u vladajućoj koaliciji, nema nikakva smisla da opozicija štiti vladajuće jedne od drugih“, napominje Arsen Bauk iz SDP-a.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene