Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za treće kazneno djelo

Sabor po drugi put skinuo imunitet Ivanu Drmiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski sabor danas je HDSSB-ovu zastupniku Ivanu Drmiću ponovno skinuo imunitet, ovaj put zbog sumnje da je počinio i treće kazneno djelo za koje ga tereti USKOK - poticanje na protuzakonito posredovanje.

Drmiću je Sabor prije dva tjedna već skinuo imunitet radi pokretanja kaznenog postupka zbog sumnje da je počinio kaznena djela udruživanja za počinjenje kaznenih djela te lažnog prijavljivanja.To što mu se danas imunitet skida i za treće kazneno djelo razljutilo je njegovog stranačkog kolegu Boru Grubišića, koji je upitao je li riječ o pogrešci i trapavosti DORH-a, ili o 'ružnoj namjeri' novog privlačenja pozornosti javnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poticanje na protuzakonito posredovanje? Predloženo skidanje imuniteta Drmiću Slika nije dostupna Loš tjedan za političare Sada je jasno: Ovo je saborski saziv s najviše pritvorenih zastupnika

'Je li protuzakonito posredovanje i afera TLM, kupovina struje po principu prodaje jeftino i kupi skupo, kupovina Slobodne Dalmacije, prodaja Ine MOL-u, a u svim tim poslovima potpis je današnje predsjednice vlade. To je protuzakonito posredovanje i to bi glavni državni odvjetnik trebao imati u vidu', izjavio je. (Hina)




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene