Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napuhao 2,16 promila

Pijani vozač prešao u suprotnu traku i izazvao sudar: Ukupno je oštećeno pet automobila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pijani vozač izazvao je prometnu nesreću tako što je automobilom prešao u suprotni smjer.

Pijani vozač imao je 2,16 promila alkohola u krvi kada je u srijedu oko 16:15 skrivio prometnu nesreću na području Varaždina u ulici Franje Galinca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija na istoku Hrvatske: U sudaru vlaka i automobila poginuo muškarac, policija objavila uzrok nesreće

Muškarac u dobi od 59 godina upravljao je automobilom iz smjera ulice Braće Radića u smjeru Križanićeve ulice kada je zbog smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih alkoholom prešao iz svoje trake u suprotnu stranu kolnika. Prednjim dijelom svojeg automobila udario je u stražnji lijevi bočni dio automobila iz suprotnog smjera kojim je upravljao 26-godišnjak.

Od siline udara automobil 26-godišnjaka izletio je izvan kolnika na parkiralište i tako udario dva parkirana i jedan zaustavljeni osobni automobil, javljaju iz PU varaždinske.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 3 zadržan u bolnici Dječak (10) pretrčavao cestu pa ga udario automobil: Teže je ozlijeđen

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija je privela 59-godišnjeg vozača, protiv kojeg će biti pokrenut prekršajni postupak.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene