Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemaju kadar'

Ruža Tomašić traži Milanovićevu ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska stranka prava - dr. Ante Starčević (HSP AS) traži hitnu neopozivu ostavku predsjednika Vlade Zorana Milanovića te raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora koji bi se radi uštede trebali održati zajedno s nadolazećim predsjedničkim izborima, priopćeno je danas iz te stranke.

Kako se navodi u priopćenju "u svjetlu najnovijih događanja unutar vladajućeg SDP-a te iz izjava dojučerašnjih najbližih suradnika premijera Zorana Milanovića da SDP i koalicijski partneri nemaju dovoljno stručnih i sposobnih kadrova koji bi znali odgovoriti na teške gospodarske izazove koji se nalaze pred Hrvatskom.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Dmitar Kovačevski Predstavljeno novo vodstvo Sjevernomakedonski premijer na odlasku: "Funkciju premijera obnašao sam odgovorno i predano"

'Ne znam tko bi mogao napraviti nešto takvo osim našeg premijera'

Svakodnevno obmanjivanje javnosti, iznošenje lažnih, iskrivljenih te neprovjerenih činjenica od strane Zorana Milanovića postaje alarmantno što dodatno potkrepljuje naš zahtjev, dodaje se.

Uz niz kritika na rad predsjednika vlade Milanovića HSP AS tvrdi da "je propustio povijesnu priliku podržati prijedlog HSP AS o proglašenju isključivog gospodarskog pojasa na Jadranu nakon pisane preporuke Europske komisije. "Što možemo očekivati od čovjeka koji ne poštuje ni Statut vlastite stranke, stoji u današnjem priopćenju HSP AS. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene