Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ruža Tomašić:

'Ne znam tko bi mogao napraviti nešto takvo osim našeg premijera'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeruje kako će bez obzira na sukobe koji su se počeli dešavati unutar koalicije, Vlada uspjeti do kraja odraditi svoj mandat.

Predsjednica HSP AS-a Ruža Tomašić smatra kako je glavni razlog što je Kukuriku koalicija podbacila na europskim izborima upravo nesuglasje između premijera Milanovića i bivšeg ministra financija Slavka Linića.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

'Zaista ne znam tko bi mogao napraviti nešto takvo osim našeg premijera. Stoga je dio birača ljevice razočaran svime time što se događalo na dan izbora ostao kod kuće', smatra Tomašić.

Slavko Linić: Milanović me želi uhititi!

Vjeruje kako će bez obzira na sukobe koji su se počeli dešavati unutar koalicije, Vlada uspjeti do kraja odraditi svoj mandat. 'Svi oni u Vladi su svjesni da bi na izborima koji bi se održali u nekom kratkoročnom razdoblju bili pometeni', komentirala je Tomašić za Novi list.

U intervjuu je otkrila da bi njezina stranka podržala Kolindu Grabar Kitarović kao kandidatkinju na predsjedničkim izborima. 'Ako se ona kandidira sigurna sam da će i pobijediti. Cijeli svijet zna za nju i ona zna kako svijet funkcionira', rekla je Tomašić o potencijalnoj kandidatkinji HDZ-a na predsjedničkim izborima.

Analiza Ivane Petrović: 'Ovo je definitvno alarm koji označava kako je nacionalna sigurnost ugrožena'

Rezultatima izbora je, kaže, iznimno zadovoljna iako se nadala da će dobiti sedam mandata, te kako je smatrala mogućim da Kukuriku koalicija osvoji samo 3 mandata. 'Moja je nekakva prognoza bila da bi mi mogli dobiti sedam, oni tri, a jedan da dobije ORaH Mirele Holy', rekla je Tomašić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene