Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preokret u priči

FOTO Žena koja je rodila u WC-u u Paklenici ipak je znala za trudnoću: "Ovo je šokantno za sve, pogotovo za njezina sadašnjeg dečka"

Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici
Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Jure Miskovic/Cropix
Aktualno Galerija Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Foto: Jure Miskovic/Cropix Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Foto: Jure Miskovic/Cropix Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Rodilja s Paklenice posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici Foto: Jure Miskovic/Cropix +0 Obiteljski prijatelj Galerija 1/4 >>
Majka koja je rodila u Paklenici ipak je znala da je trudna, samo je to skrivala.

Hrvatska gorska služba spašavanja u subotu je pomogla stranoj turistkinji pri porodu u objektu Lugarnica u Nacionalnom parku Paklenica. Do danas se smatralo da žena nije znala za trudnoću, ali čini se da je istina malo drugačija.

Nakon što se majka porodila, prebačena je s djetetom u Opću bolnicu Zadar, iz koje je na vlastiti zahtjev otpuštena u nedjelju, dok je beba otpuštena iz bolnice u utorak. Dobrog je zdravstvenog stanja. Iako je majka otpuštena u nedjelju, djetetu je svaki dan dolazila u posjet. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ukrali novac Drama u Zagrebu: Dvojac vatrenim oružjem prijetio zaposlenicima na benzinskoj postaji

Mlada majka i u utorak je u zadarskoj bolnici posjetila bebu, u pratnji svoje majke i obiteljskog prijatelja, nakon čega je dijete otpušteno iz bolnice.  

Bolnicu su napustili u pratnji svoga hrvatskog domaćina, očeva prijatelja Borisa, kod kojeg su ljetovali u Karinu kraj Obrovca.

Pročitajte i ovo Ilustracija dva slučaja Unajmili apartmane, platili, a kad su došli na ljetovanje nisu mogli vjerovati

"Svi smo još uvijek u šoku, ali najvažnije da je sve dobro završilo, da je malena dobro. Sve će se drugo riješiti", rekao je prijatelj obitelji. "Natashin otac i ja smo zajedno radili u Luksemburgu i ovo je prvi put da su posjetili Hrvatsku. Veliki su obožavatelji Winnetoua i zato smo organizirali taj izlet na Velebit. Nitko od nas, ni u najluđim snovima, nije mogao zamisliti da će se dogoditi ovo što se dogodilo, da ćemo se vratiti s djetetom", kazao je Boris za Zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović ne prestaju reakcije FOTO U Splitu osvanuo uvredljiv i vulgaran grafit upućen predsjedniku Milanoviću

Obiteljski prijatelj objasnio je i zašto su trudnicu vodili na planinu. "Pa, nitko od nas nije znao da je trudna. Shvatite, situacija je za sve bila šokantna. Pogotovo za njezine roditelje i sadašnjeg dečka, s kojim je u vezi nekoliko mjeseci."

"Kad smo stigli do lugarnice, ona se požalila da joj nije dobro. Jako je povraćala, ali pretpostavili smo da joj je pozlilo od uspona. Ništa posebno na njoj se nije vidjelo, pa vidite je i danas, svega nekoliko dana kasnije. Međutim, porod je već bio počeo, a moja žena i njezina majka bile su babice. Ubrzo je došla ekipa iz Parka, a onda i sve druge službe.

Meni je još uvijek sve to nevjerojatno, objašnjenja nema ni njezina obitelj. Je li ona to zatomila, je li tajila, teško je govoriti i njezinim najbližima, a kamoli nama. Ponavljam, najvažnije da je beba dobro. Sve drugo je život i iznenađenja koje on donosi, u ovom slučaju to je ova malena djevojčica" rekao je Boris za Zadarski.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene