Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katastrofa u Sisku

Pogledajte strašne prizore iz poplavljene sisačke udruge za terapijsko jahanje: "Strašno – to je jedina riječ kojom se ovo može opisati"

Aktualno Galerija Matea Ćorić Brunović, novinarka Nove TV Matea Ćorić Brunović, novinarka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Mia Matleković, volonterka Mia Matleković, volonterka Foto: DNEVNIK.hr Velike štete u udruzi za terapijsko jahanje Velike štete u udruzi za terapijsko jahanje Foto: DNEVNIK.hr Velike štete u udruzi za terapijsko jahanje Velike štete u udruzi za terapijsko jahanje Foto: DNEVNIK.hr +0 Velike štete u udruzi za terapijsko jahanje Galerija 1/5 >>
Reporterka Matea Ćorić Brunović ušla u poplavljenu sisačku udrugu za terapijsko jahanje, odakle se uživo javila u Dnevnik Nove TV.

Reporterka Matea Ćorić Brunović ušla je u poplavljene prostorije udruge za terapijsko jahanje u Sisku.

"Strašno – to je jedina riječ kojom se može opisati ova situacija. Udruga za terapijsko jahanje u potpunosti je pod vodom. U onome što im je bila igraonica sve su igračke natopljene. Da bismo uopće ušli u ove prostorije, morali smo obući posebne hlače", rekla je Ćorić Brunović tijekom javljanja uživu u Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Velike štete - 1 Spašavaju što mogu Uništene kuće, podrumi, automobili: Ovo su priče ljudi koji se bore protiv nemilosrdne poplave

Pročitajte i ovo Poplavljen prostor Udruge za terapijsko jahanje KAS SVE JE (OPET) POD VODOM VIDEO Puknuti nasip u Sisku i prije je puštao i izazvao ogromnu poplavu: "Znali su da je loše sanirano, sada se čude"

Reporterka je ondje razgovarala i s Mijom Matleković, koja u udruzi volontira već šest godina.

"Jako mi je teško, stvarno jako teško. Šest godina truda, 17 godina udruge, a prvo nas je potres pa sad poplava pogodila. Obnovili smo jednom i došlo je drugo", rekla je.

"Konje smo kratkoročno premjestili, a dugoročno ne znamo. Iz dana u dan se borimo i vidjet ćemo. Sutra ćemo možda biti pametniji. Tajnica i radnik su uspjeli iznijeti konje i kompjutersku opremu te nešto malo dokumentacije. Ja sam s HGSS-om čamcem iznijela što sam mogla. Šteta je prevelika", dodala je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene