Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Interes golem

Reisman održala predavanje u Splitu, policija čuvala ulazna vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzna američka komunikologinja Judith Reisman svoj boravak u Hrvatskoj nastavila je večerašnjim predavanjem u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Interes je bio ogroman.

Veliku pozornost pobudilo je večeras predavanje Judith Reisman u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Nije bilo mjesta za sve zainteresirane pa su neki ostali pred vratima koja je čuvala policija.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Oni koji su uspjeli ući, dočekali su Reisman s ovacijama i cvijećem. Nakon predavanja o štetnosti spolnog odgoja, uslijedilo je i nekoliko pitanja.

>> 'U Hrvatskoj sam imala problema zbog arogantnih pametnjakovića'

Jedno od njih je glasilo: 'Na vašem sučeljavanju s doktorom Štulhoferom on je naglašavao Nizozemsku i taj model kao uspješan'.

Judith Reisman je dala sljedeći odgovor: 'Nije bitno što radi Nizozemska ili Engleska. Vi imate inteligenciju i mudrost kao roditelji, vi imate sposobnost da donesete sve ove odluke sami bez pomoći znanstvenika ili bilo koga drugog. Ovo je vaša država, to su vaša djeca, vi imate mudrost da to izvedete.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene