Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Judith Reisman u Zadru je u dvorani samostana školskih sestara franjevki održala predavanje o četvrtom modulu zdravstvenog odgoja pred nekoliko stotina Zadrana.


Jedan od organizatora don Emil Bilaver najavio ju je kao prijateljicu Hrvatske izloženu medijskom linču i jednoumlju. Judith Reisman predavanje je otvorila tvrdnjom da je imala problema po dolasku u Hrvatsku od arogantnih pametnjakovića.

Vezani članci Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa Sat za planet Zemlju I hrvatski gradovi utonuli u mrak: Diljem svijeta obilježio se Sat za planet Zemlju

'Oni misle da bi bolje odgojili djecu od samih roditelja. Mi u SAD-u dugo osjećamo posljedice krivog seksualnog odgoja. Ja sam ovdje došla zbog suspenzije novinarke koja je imala svoj stav i činjenice da mi je to ličilo na diktaturu u kojoj ste vi ovdje dugo bili. Unatoč problemima na početku ja sam ovdje doživjela puno ljepših stvari', rekla je u uvodu Reisman zahvaljujući posebno nadbiskupu Bozaniću i gradonačelniku Zagreba Bandiću.

>> 'Žalimo zbog medijskog linča i zabrinuti smo zbog jednoumlja'

U svom se predavanju obrušila na teoriju seksualne revolucije Alfreda Kinseya i na način njegova istraživanja. Kinseya je usporedila s Mengeleom tvrdeći kako Kinsey nije bio znanstvenik već da je objavljivao knjige o zlostavljanju djece pokušavajući dokazati da su djeca seksualna od rođenja. Kroz predavanje je okupljenima poručila da ne pristaju da im se djeca uče na temelju istraživanja koje su proveli pedofili.

'Hrvatska ima najmanju stopu promiskuiteta kod tinejdžera i najmanji broj pobačaja i to se sad očito želi promijeniti. Ako prihvatite ovaj program zaradit će farmaceutska industrija na liječenju spolnih bolesti', rekla je Reisman kritizirajući Aleksandra Štulhofera zbog uvođenja seksualnog odgoja i prihvaćanja Kinseyeva istraživanja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook