Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usporedili ga sa Eiffelovim tornjem

Regionalni portali raspisali se o otvorenju Pelješkog mosta: Posebnu pažnju posvetili jednom detalju

Regionalni portali o Pelješkom mostu
Regionalni portali o Pelješkom mostu Foto: Screenshot/Nova.rs/Kurir/Novosti
Otvorenjem Pelješkog mosta Hrvatska je teritorijalno spojena, a o velikom infrastrukturnom projektu raspisali su se i regionalni mediji.

Pelješki most svečano je otvoren u utorak oko 22 sata. Najveći hrvatski infrastrukturni projekt nakon 300 godina povezao je jug Hrvatske s ostatkom zemlje. O velebnom projektu vrijednom 526 milijuna eura, od kojih smo 357 milijuna dobili bespovratno od Europske unije, raspisali su se i regionalni mediji.

Neki od njih pisali su o ugostiteljima i trgovcima iz Neuma koji su navodno zabrinuti zbog potencijalnog opadanja prometa kroz taj grad.

Pročitajte i ovo Državni vrh tijekom blagoslova Pelješkog mosta OSTVAREN SAN VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte neke od najboljih trenutaka otvaranja Pelješkog mosta

Pročitajte i ovo Lukša Jakobušić gost dnevnika nove tv S osmijehom na licu: Predsjednik Hajduka zbunio se tijekom javljanja uživo, pogledajte kako se snašao

Mnogima je pak za oko zapeo detalj sa sinoćnjeg svečanog otvorenja. Iako je most otvoren uz veliki vatromet, trube, bengalke s brodica i pucnjavu Dubrovačkih trombunjera, Rimčeva "Nevera" tijekom prelaska preko mosta osvojila je pažnju regionalnih portala.

Neki od njih otišli su i korak dalje pa su Pelješki most usporedili i sa težinom 30 Eiffelovih tornjeva.

Kako je izgledalo svečano otvorenje Pelješkog mosta iz minute u minutu pogledajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene