Zrakoplov Ryanaira (Foto: AFP)
Zrakoplov Ryanaira (Foto: AFP) Foto: Afp

Niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair objavio je kako će zagrebačku bazu otvoriti dva mjeseca prije planiranog roka zbog velike potražnje.


Prvi letovi ove kompanije iz zračne luke Franjo Tuđman trebali bi krenuti 17. lipnja na liniji Zagreb - Milano, a za lipanj i srpanj mogu se rezervirati letovi za London, Bruxelles, Göteborg, Milan i Rim. Više linija bit će dostupno od rujna, uključujući one za Malmö i Düsseldorf.

Od 23. srpnja Ryanair će letjeti četiri puta tjedno na relacijama Zagreb - London te Zagreb - Milano. U Rim će iz Zagreba letjeti tri puta tjedno, a po dva termina tjedno rezervirana su za letove do Göteborga i Bruxellesa.

Karte već od 39 kuna

Kako bi proslavila ranije otvaranje baze u Zagrebu, tvrtka Ryanair pustila je u prodaju karte po cijeni od samo 39 kuna za letove do 31. listopada, a treba ih rezervirati do ponoći 13. svibnja.

"Sretni smo što smo ubrzali otvorenje nove baze u Zagrebu koja će omogućiti našim korisnicima iz Hrvatske putovanje u popularne destinacije gotovo dva mjeseca ranije od planiranog", rekao je direktor Ryanaira Jason McGuinness, piše u priopćenju.