Radimir Čačić ispričao se na društvenoj mreži zbog neprimjerenog ponašanja tijekom jučerašnjeg davanja izjave ministrice Divjak.


Varaždinski župan Radimi Čačić u petak je iza leđa ministrice obrazovanja Blaženke Divjak, dok je davala izjavu za novinare, radio grimase, gestikulirao, plazio jezik, kolutao očima... Kako je napisao na Facebooku, smatra da se radi o neprimjerenoj reakciji.

Vezani članci Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr) Čačić opet izgubio živce: "Ovo je luda država, vrijeme je da se maknu manekenke'' Predrag Štromar (Foto: Borna Filic/PIXSELL) ''Ako sam toliko otvoren i surađujem sa svima, onda mislim da ipak nije u meni problem"

"Želio bih se ispričati zbog neprimjerene reakcije i gestikulacije nakon jučerašnjeg službenog otvaranja radova na izgradnji škole u Svetom Iliji. Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak", napisao je Čačić.

Podsjetimo, u Svetom Iliji je u petak započela gradnja Osnovne škole Vladimir Nazor. Dok je Divjak govorila pred kamerama o tome što očekuje djecu i njihove roditelje te o povratku učenika u škole, varaždinski župan Radimir Čačić pripremio je novinarima šou.

Smijao se, češkao po glavi, odmahivao glavom uz grimase, gledao u daljinu, u nebo, kolutao očima, a onda je izvadio olovku i počeo pisati po dlanu. Na kraju je počeo plaziti jezik i rukama pokazivati koliko mu je dosadilo pričanje ministrice.