Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na društvenoj mreži

Čačić se ispričao zbog sramotnog ponašanja: "Svjestan sam da okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao"

Radimir Čačić ispričao se na društvenoj mreži zbog neprimjerenog ponašanja tijekom jučerašnjeg davanja izjave ministrice Divjak.

Varaždinski župan Radimi Čačić u petak je iza leđa ministrice obrazovanja Blaženke Divjak, dok je davala izjavu za novinare, radio grimase, gestikulirao, plazio jezik, kolutao očima... Kako je napisao na Facebooku, smatra da se radi o neprimjerenoj reakciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "To je za lošu ocjenu" Divjak o SDP-ovu zahtjevu za njezin opoziv: "Nema pravih argumenata i na razini je politikantstva" Slika nije dostupna Uputio oštru kritiku Radimir Čačić: Porezna reforma ministra Marića je kozmetika, a reforma školstva je i manje od toga

"Želio bih se ispričati zbog neprimjerene reakcije i gestikulacije nakon jučerašnjeg službenog otvaranja radova na izgradnji škole u Svetom Iliji. Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak", napisao je Čačić.

Podsjetimo, u Svetom Iliji je u petak započela gradnja Osnovne škole Vladimir Nazor. Dok je Divjak govorila pred kamerama o tome što očekuje djecu i njihove roditelje te o povratku učenika u škole, varaždinski župan Radimir Čačić pripremio je novinarima šou.

Smijao se, češkao po glavi, odmahivao glavom uz grimase, gledao u daljinu, u nebo, kolutao očima, a onda je izvadio olovku i počeo pisati po dlanu. Na kraju je počeo plaziti jezik i rukama pokazivati koliko mu je dosadilo pričanje ministrice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene