Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE SNIMKU

Čačićev šou iza leđa ministrice: Dok je Divjak odgovarala na pitanja novinara, Radimir Čačić je iza nje radio grimase, kolutao očima, plazio jezik i pisao po dlanu

Radimir Čačić i Blaženka Divjak
Radimir Čačić i Blaženka Divjak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Radimir Čačić i Blaženka Divjak - 4 Radimir Čačić i Blaženka Divjak - 4 Foto: DNEVNIK.hr Radimir Čačić i Blaženka Divjak Radimir Čačić i Blaženka Divjak Foto: DNEVNIK.hr Radimir Čačić i Blaženka Divjak Radimir Čačić i Blaženka Divjak Foto: DNEVNIK.hr Radimir Čačić i Blaženka Divjak - 2 Radimir Čačić i Blaženka Divjak - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Radimir Čačić i Blaženka Divjak - 3 Galerija 1/5 >>
U Svetom Iliji danas je započela gradnja Osnovne škole Vladimir Nazor. Tim su povodom tamo bili premijer, resorni ministri i varaždinski župan koji pred kamerama nije skrivao dosadu onim što se događa.

Dok je Divjak govorila pred kamerama o tome što očekuje djecu i njihove roditelje te o povratku učenika u škole, varaždinski župan Radimir Čačić pripremio je novinarima pravi mali preformans.

Počeo se smijati, češkati po glavi, odmahivati glavom uz grimase... Potom je gledao u daljinu, u nebo, zakolutao očima nekoliko puta, a onda je izvadio olovku i počeo pisati po dlanu.

Kad je izgubio strpljenje, Čačić je počeo plaziti jezik i rukama pokazivati koliko mu je dosadilo pričanje ministrice. Nakon što mu se Divjak ispričala jer je oduljila pred kamerama, reagirao je odmahivanjem glave i ruku.

Inače, premijer Plenković, ministri Divjak i Štromar bili su prisutni početku izgradnje Osnovne škole Vladimir Nazor u Svetom Iliji. Ministrica Divjak odgovarala je na pitanja novinara o povratku djece u škole, temi koja je ovih dana goruća među učenicima i roditeljima u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene