Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar ulov

Pala dvojica riječkih dilera: Policija pronašla raznu drogu, ali i još nešto zanimljivo

Pronađena droga
Pronađena droga Foto: PU primorsko-goranska
Primorsko-goranska policija uhitila je dvojicu dilera na području Rijeke. Osim droge, policija je pronašla i zasađene stabljike, a jedan od osumnjičenih sudario se s policajcima.

Uhićena su dvojica 23-godišnjih riječkih dilera. Kako javljaju iz primorsko-goranske policije, za vrijeme pretrage doma, različitih prostorija i vozila osumnjičenika pronađeno je i oduzeto 860 grama marihuane, manja količina droge MDMA, digitalna vaga, aparat za vakumiranje, više od 3000 eura te drugi predmeti koji daju naslutiti da je riječ o zloupotrebi droge.

Pročitajte i ovo Nermin Sulejmanović Ubojica iz Gradačca Oglasilo se pogrebno poduzeće: "Sulejmanović nije pokopan, njegovo tijelo još je uvijek u hladnjači"

Osim toga, u šumi na području Čavla pronađene su zasađene 32 stabljike indijske konoplje, visine od 50 do 150 centimetara.

Jedan od osumnjičenih na području Rijeke prilikom kretanja vozilom unatrag udario je u policijsko vozilo koje se kretalo u istom smjeru.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala materijalna šteta od oko 2500 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija mještani u strahu Misterij u susjedstvu, ljudi se boje - jedna žena nađena gola i vezana, druga nestala: "Nema madraca, plahte... "

Nakon toga, policija je utvrdila da se na stražnjem dijelu automobila ne nalazi pripadajuća registarska pločica čime je počinjeno dodatno kazneno djelo.

Po završetku kriminalističkog istraživanja obojica su prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene