Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica iz Gradačca

Oglasilo se pogrebno poduzeće: "Sulejmanović nije pokopan, njegovo tijelo još je uvijek u hladnjači"

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanović Foto: Screenshot/Facebook
Iako su brojni mediji prenijeli kako je ubojica iz Gradačca Nermin Sulejmanović pokopan u četvrtak u najvećoj tajnosti, nakon što njegovo tijelo nisu htjeli preuzeti ni najbliži članovi obitelji, iz pogrebnog poduzeća demantirali su tu vijest.

Nermin Sulejmanović zgrozio je čitavu regiju kada je prije tjedan dana ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović koju je prije toga pretukao. Svoj brutalni čin prenosio je na Instagramu, a nakon toga ubio je još dvoje ljudi i ranio troje.

Nakon stravičnog zločina presudio je i sam sebi pred policajcima. Dok su svi ubijeni sahranjeni, njegovo tijelo, uključujući oca, nitko nije htio preuzeti.

Pročitajte i ovo Jasna Radivojev ispovijest žrtve nasilnog supruga "Imala sam slomljena rebra, oba oka zatvorena, ozljede po glavi. Tukao me gumenim čekićima, letvama...": Jasna je 10 godina živjela u paklu

Prema neslužbenim informacijama do kojih je iz Tuzle došao Blic, Sulejmanović je sahranjen u četvrtak ujutro u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice koja se nalazi oko 40 kilometara od Gradačca.

Ipak, vijest su demantirali iz pogrebnog poduzeća. Tvrde da je tijelo još uvijek kod njih u hladnjači. 

Pročitajte i ovo Ilistracija Skupa ovisnost Loše vijesti za pušače: Poskupljuju cigarete, provjerite nove cijene

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić demantirao je da je Sulejmanović pokopan te tvrdi da se njegovo tijelo još uvijek nalazi kod njih te da ga nitko nije preuzeo. Latifagić je tako demantirao vijest koju su prenijeli brojni mediji da je ubojica pokopan negdje kod Gračanice te tvrdi da je to netočna informacija.

"To nije točno. Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Niko ga nije došao preuzeti. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije", rekao je Latifagić za Avaz.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene