Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznaje Dnevnik Nove TV

Hoće li nogomet spojiti Milanovića i Plenkovića? Obojica bi se mogla naći na istoj utakmici, u istoj loži

Aktualno Galerija Tko od političara ide na SP u Kataru? - 1 Tko od političara ide na SP u Kataru? - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tko od političara ide na SP u Kataru? - 11 Tko od političara ide na SP u Kataru? - 11 Foto: DNEVNIK.hr Tko od političara ide na SP u Kataru? - 9 Tko od političara ide na SP u Kataru? - 9 Foto: DNEVNIK.hr Tko od političara ide na SP u Kataru? - 10 Tko od političara ide na SP u Kataru? - 10 Foto: DNEVNIK.hr +7 Tko od političara ide na SP u Kataru? - 5 Galerija 1/12 >>
Na mundijalu nema varanja. Tamo pobjeđuju oni najbolji, ili - najsretniji. A poziv iz Katra dobili su, doznaje Dnevnik Nove TV - i predsjednici Republike i Vlade. Zoran Milanović i Andrej Plenković razmatraju hoće li ići. Hoće li se obojica naći na istoj utakmici u istoj loži - saznala je reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan.

Pantovčak bi nakratko mogao zamijeniti Katrom. Predsjednik Republike planira bodriti Vatrene u posljednjoj utakmici skupine - onoj s Belgijom. U tome bi ga eventualno mogao spriječiti put u Bosnu i Hercegovinu koji je također na rasporedu tih dana.

Vatrene je Zoran Milanović često bodrio i prije - posebno u kvalifikacijskim utakmicama na Poljudu prošle zime.

Službeni poziv katarskog veleposlanika stigao je i premijeru. On, zbog obveza, na utakmice u grupnoj fazi neće stići. Ali poslije - planira. Vjerojatno u pratnji nekog od ministara.

Pročitajte i ovo Miloš Degenek ''Devet dana na traktoru'' Australski Srbin rođen u Kninu nakon pobjede na SP-u podijelio fotografiju iz Oluje

Gordan Jandroković utakmice će pratiti eventualno s kolegama u Saboru. Zbog obveza u parlamentu u Katar ne planira putovati. U deliriju na tribinama često se moglo vidjeti bivšeg ministra Zdravka Marića.

Pročitajte i ovo Reprezentacija Katra I službeno su ispali Ruganja na račun reprezentacije Katra ne prestaju: "Ovo je jedini način na koji mogu doći do pobjede"

Ali najviše simpatija skupila je tada - bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Nije se libila ući igračima u svlačionicu. Svjetsko prvenstvo pratit će i ove godine, a Vatrene će bodriti u narodnjoj nošnji.

Više o bodrenju Vatreninh pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene