imaju i sina

Tko je lijepa partnerica srpske premijerke koja je očarala Johnnyja Deppa? Rijetko se pojavljuje u javnosti, a skupa su već 11 godina

Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Ana Brnabić (Foto: Pixell) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Galerija

Ana Brnabić i Milica Đurđić u vezi su 11 godina i zajedno imaju sina Igora, no rijetko ih možemo vidjeti zajedno u javnosti.

Srpska premijerka Ana Brnabić i njezina životna partnerica, liječnica Milica Đurđić rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, no nisu mogle propustiti dolazak holivudske zvijezde Johnnyja Deppa u Beograd.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Ana i Milica skupa su se pojavile na premijeri Deppova animiranog serijala "Puffins Impossible", koji je proizveden u Srbiji, gdje su se imale priliku upoznati i porazgovarati s glumcem, a njega je posebno oduševila partnerica premijerke.

Cijelo je vrijeme sjedio pored nje i smješkao se, a nakon što je Ana održala prigodni govor, glumac im se srdačno zahvalio i priznao im koliko je oduševljen, piše nova.rs.

Milica radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od obitelji nikada nije krila vezu s premijerkom, no izbjegava javna pojavljivanja.

Ana je prva žena u Srbiji na poziciji premijerke i deklarirana je lezbijka. S Milicom je u vezi 11 godina i zajedno imaju sina Igora, a premijerka ne voli eksponirati svoju obitelj u medijima.

Par je 2018. godine odlučio imati dijete zbog čega se Milica podvrgnula umjetnoj oplodnji. A kako nikada nisu ozakonile svoju vezu, jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Brnabić ne može biti ni zakonska skrbnica svojem sinu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Bućan i Sara Hdagha Dušan Bućan i Sara Hdagha +0 Dušan Bućan i Sara Hdagha Celebrity Vjenčali se glumac Dušan Bućan i bivša manekenka Sara Hdagha, prelijepa mladenka zablistala je u prozirnoj vjenčanici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene