Prošlotjedna dirljiva priča emisije Provjereno o teti Mari, kojoj je sladoled nedosanjani san i čija se sreća mjeri brojem pronađenih boca, uspjela je potaknuti brojne građane da pomognu ovoj skromnoj i ponosnoj ženi. Javljali su se sa svih strana, slali poruke i zvali te su na kraju uspjeli doći do tete Mare, koju je ekipa Provjerenog posjetila i ovoga tjedna u njezinu domu.

Galerija Provjereno ponovno u domu tete Mare (Foto: Provjereno) - 1 Provjereno ponovno u domu tete Mare (Foto: Provjereno) - 2 Provjereno ponovno u domu tete Mare (Foto: Provjereno) - 3 +4 Provjereno ponovno u domu tete Mare (Foto: Provjereno) - 4

Nekoliko dana nakon što je priča objavljena njezin je hladnjak pun. Onako kako godinama nije bio. Od brojnih dobrih ljudi dobila je pune vreće plastičnih boca, sladoleda, mesa i ostalih potrebnih namirnica te hranu za njezina psa Bimba, kojeg je udomila iz azila. Sve to preslagivat će još danima, a dojmove čak i dulje.

Vezani članci Provjereno: Jasenka Majer "Gledali smo kako se gasi": Provjereno donosi potresnu priču o bolesti na koju sami bolesnici - zaboravljaju Provjereno: Svađa zbog puštenih životinja Pred kamerom prijetili smrću: "Kad te stanemo tuć, ti si mrtav čovjek"

„Možda sam i previše dobila, možda bi bilo bolje da su dobili oni koji imaju djecu, koja su možda željna pojesti i koju čokoladicu ili ovak'. Dobro, treba i meni, al' ja sam obazrivija za druge, pogotovo koji su u neimaštini jer mi je žao te dječice“, govori skromno i zahvalno teta Mare i dodaje kako se nikad nije neugodnije osjećala u životu. Još uvijek ne vjeruje da je njezina priča toliko dirnula ljude.

Svima je u sjećanju posebno ostao sladoled od vanilije za kojim je teta Mare toliko čeznula, a kada ga je dobila, jedva ga je dočekala podijeliti sa svojom Veronikom, koja nastoji sve koordinirati, odgovarati na poruke i proslijediti podatke, ali prije svega biti tu za tetu Maru.

Kako izgleda život tete Mare samo tjedan dana nakon što je javnost vidjela njezinu priču, pogledajte u reportaži Maje Medaković u emisiji Provjereno večeras u 22:30 na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju