Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROVJERENO O TRAGEDIJI S GRANICE

Roditelji poginule djevojčice Madine koja je stradala na hrvatsko-srpskoj granici: "Bože, mi smo devastirani i uništeni..."

Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/7 >>
Ove godine osam je osoba izgubilo život na granici. Nedavno i treće dijete, 8-godišnja djevojčica Madina. O njezinoj sudbini ništa se više ne zna, pa čak ni gdje je pokopana. Bi li drugačije izvještavali o toj tragediji da je Madina kojim slučajem bijele puti? Bi li tada cijela zemlja suosjećala s njezinom obitelji?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene