Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osumnjičen maloljetnik

Provjereno donosi detalje slučaja brutalnog nasilja na istoku Hrvatske: Pred kamere stala i žrtva premlaćivanja

Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 3
Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 3 Provjereno
Aktualno Galerija Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 2 Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 2 Foto: Provjereno Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 1 Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 1 Foto: Provjereno Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 3 Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 3 Foto: Provjereno Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 4 Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 4 Foto: Provjereno +3 Provjereno donosi detalje nasilja u Županji - 5 Galerija 1/8 >>
Provjereno večeras donosi detalje slučaja premlaćivanja beskućnika iz Županje koje je prije nekoliko dana zaprepastilo Hrvatsku. Druženje koje je započelo u jednom stanu preraslo je u brutalno nasilje – koje je policija okvalificirala kao pokušaj ubojstva, a za koje je osumnjičen jedan maloljetnik.

Žrtva nasilja, Denis Crnečki stao je pred kamere Provjerenog i objasnio što se dogodilo te kobne noći.

''Nasrnuo je. Fizički je malo agresivan u zadnje vrijeme, i to više nego što treba. Ja ti se zadnje sjećam, dolje, kad sam pao s tih stepenica, samo sam vidio obris nekog iz hitne i to je to'', ispričao je.

Nakon premlaćivanja Denis je, naime, bačen niz stube, gdje su ga ugledali građani i pozvali Hitnu pomoć. Zadobio je ozbiljne ozljede i niz prijeloma - slomljena rebra, slomljena noga, čeljust i jagodična kost, a ima i izbijene zube.

''To je bilo drugo lice, duplo, troduplo. Užas. Ja sam mislio da je nos više stradao, ali dobro je. Ne možeš jesti, imam tu neke kopče, šavove u ustima, onda smeta to'', govori Denis.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 1 Sve snimljeno Policija objavila detalje: Za brutalno premlaćivanje muškarca iz Županje sumnjiče maloljetnika

Stanovnici grada na istoku Hrvatske tvrde da je počinitelj maloljetnik otprije poznat Centru za socijalu skrb i policiji te da ovo nije jedino nasilje koje je počinio.

''Cijela javnost zna i svi šute jer se boje za svoju vlastitu sigurnost i najviše se ljudi boje da oni neće naštetiti njihovoj djeci'', tvrdi jedan od sumještanina, koji u strahu nije želio pred kamere.

Kako je moguće da je došlo do ovakve tragedije iako su postojali i raniji slučajevi nasilja? Cijelu priču pogledajte večeras u Provjerenom u 23:25 na Novoj TV!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene