Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimljeno

Policija objavila detalje: Za brutalno premlaćivanje muškarca iz Županje sumnjiče maloljetnika

Policija - Ilustracija - 1
Policija - Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
S teškim ozljedama lica i glave završio je muškarac iz Županje u osječkom KBC-u nakon što je premlaćen. Sve je snimljeno.

Muškarac leži na podu, u krvi koje ima i po zidovima. Netko ga udara, čak i nogom u glavu. Viče "odgovori". U prostoriji je još jedna osoba koja sve snima. 

Žrtva je potom bačena niz stepenice gdje su je ugledali građani. Oni su pozvali policiju i hitnu pomoć. 

Tako piše Večernji list koji je objavio snimku. Snimljena je u subotu navečer u stanu u Županji. 

Razlog premlaćivanja se ne zna, a i žrtva i nasilnik navodno su iz Županje. Pretučeni muškarac, D.Ž., nezaposlen je i živi sam, a Županjci su ga viđali kako gradom luta bez cilja. S teškim ozljedama završio je u KBC-u Osijek. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tražio škorinu pjesmu Kod napadača na mladića pronađen pištolj s prigušivačem, napad osudio i SNV: "Hitno zaustavite spiralu nasilja!"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teror traje mjesecima Otac prvašića kojeg su 45 minuta tukla petorica: ''Maltretiraju nas. U svlačionici ga je našla sestra''

O svemu se oglasila i policija.

 

"Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad starijim maloljetnikom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda na štetu 44-godišnjaka iz Županje. Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđeno je kako je maloljetnik 16. travnja oko 23:30 sati u stanu u kojem prebiva u Županji zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i drugim dijelovima 44-godišnjaku te ga pritom teško tjelesno ozlijedio", kažu u policiji. 

Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda te je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene