Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kao iz filma

Provala se pretvorila u tučnjavu: Razbojnik mlatio i ugrizao 60-godišnjaka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Međimurska policija izvijestila je o subotnjoj krađi u kojoj je provalnik zatekao 60-godišnjaka u kući, nakon čega ga je tukao i ugrizao za nadlakticu.

37-godišnjak je u subotu krenuo u noćnu akciju u Pribislavcu. Preskočio je zatvorenu ogradu i iz torbice na terasi ukrao novac, bankovnu karticu i mobilni uređaj. 

Zatim je kroz otključana vrata ušao i u kuću, ali tamo je zatekao 60-godišnjaka koji ga je pokušao zaustaviti u bijegu. Ubrzo se provala pretvorila u tučnjavu.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica u Atlantiku, ilustracija - 5 Sve zbog novca Uznemirujuća nova teorija o tome zašto je Titan implodirao: Kako bi uštedio, izvršni direktor napravio loš potez i još se s time šalio

Provalnik ga je šakom udario u glavu, a nastavio ga je udarati i po tijelu u dvorištu. Upravo u dvorištu, prije negoli je uspio pobjeći, 60-godišnjaka je i ugrizao za nadlakticu.

Ozlijeđenom 60-godišnjaku pružena je liječnika pomoć, lakše je ozlijeđen. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura.

Pročitajte i ovo James Nott Mrtvi prijatelji Agenti mu upali u stan i ostali u šoku: Sve je nakrcao ljudskim lubanjama i kostima, zna se i odakle mu

Policija je počinitelja uhitila u nedjelju ujutro. "Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno da je počinio kazneno djelo Razbojnička krađa, nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske", napisali su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene