Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lopovi bez milosti

''Provalili su mi u stan koji sam napustila nakon potresa. Osjećam se tužno, jadno, šokirano''

Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa
Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Foto: DNEVNIK.hr Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Foto: DNEVNIK.hr +0 Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Galerija 1/3 >>
Život ponekad piše doista ružne priče. Jedna je žena u prošlu nedjelju nakon potresa morala napustiti svoj stan. Kad je danas dočekivala dimnjačara vidjela je da netko u stanu bio prije nje. Lopovi očito nemaju milosti ni u najtežim situacijama.

Te nedjelje probudio ju je potres koji je u Zagrebu ostavio nesagledive posljedice. Zbog oštećenja odmah je napustila stan. Uzela svoje stvari i otišla.

Pročitajte i ovo Besplatna sljemenska žičara - 1 Svi na Sljeme Zagrepčani napokon dočekali i taj dan: "Odlična inicijativa, ali ne bi bilo loše još nešto" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

U subotu je bila u stanu kako bi dočekala statičara. Njezina je zgrada dobila žutu naljepnicu - privremeno neupotrebljivo! Urušeni su dimnjaci na zgradi i dio krova. Teško je, ali život mora ići dalje pa su odmah krenuli u sanaciju. Pozvala je dimnjačara. Došla je danas u svoj stan u kojem neko vrijeme ne smije i ne može živjeti i doživjela šok. ''Ulazna vrata od zgrade bila su razbijena. Mi smo na zadnjem katu, pa sam vidjela da su provalili u četiri od ukupno osam stanova'', rekla nam je D. P. (podaci poznati redakciji). Zatim je ugledala i svoja vrata. Razbijena. Pozvala je policiju koja je došla, uzela podatke i zapečatila ostale stanove u koje je provaljeno.

Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa (Foto: DNEVNIK.hr)

Pitamo ju što su ukrali. ''Ma većinu stvari smo uzeli, tako da nije bilo stvari neke veće vrijednosti. Ali...'', tužno odgovara. Uništena su im ulazna vrata od stana, razbijen novi televizor. ''Možda su mi ukrali neki nakit koji nisam ponijela, koji baš ne nosim. Nije tolika šteta, ali ta činjenica da ti netko u ovoj situaciji uđe u stan je grozna'', kaže.

Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa Lopovi provalili u stan prazan nakon potresa (Foto: DNEVNIK.hr)

Zaključala je gornju bravu koja nije razbijena i otišla rodbini dok se ne sanira šteta. ''Uznemirujuće je to, u šoku smo, tužni i jadni. Iako, sad smo već u takvoj situaciji da ne znam što se više može dogoditi'', kaže sjetno. ''Ali da, uvijek može gore'', zaključuje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene