Propali su pregovori stranke Možemo! i SDP-a o suradnji na izborima u Zagrebu,


SDP je bio spreman izaći na lokalne izbore zajedno s Možemo! i podržati Tomislava Tomaševića kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika, no iz Možemo! su ih večeras odbili. 

Vezani članci Tomislav Tomašević Tomašević otkriva što će učiniti s velikim brojem zaposlenih u zagrebačkoj upravi i poduzećima, ali i koliko će pročelnika zadržati ako pobijedi na izborima Tomislav Tomašević Tomašević: "Na desnici će se voditi bitka u kojoj se neće štedjeti sredstva. Ne bojim se nikoga"

Informacije o propaloj suradnji na Facebooku je potvrdio i SDP-ov Gordan Maras

"Večeras su završeni razgovori zagrebačke oporbe. Nažalost, platforma Možemo! ne želi sudjelovati u zajedničkom nastupu ujedinjene lijevo/liberalne opcije na lokalnim izborima u Zagrebu sljedeće godine. Propuštena je velika prilika da zajednički stvorimo promjenu u Zagrebu. Unatoč tome, SDP neće odustati od stvaranja boljeg Zagreba. Nastavljamo pregovore s drugim lijevo/liberalnim partnerima kako bismo sljedeće godine oslobodili Zagreb od korumpirane vlasti Bandića i HDZ-a"; poručio je Maras. 

 

 

Večeras su završeni razgovori zagrebačke oporbe. Nažalost, platforma Možemo! ne želi sudjelovati u zajedničkom nastupu...

Objavljuje Gordan MarasSrijeda, 23. prosinca 2020.