Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predan u istražni zatvor

Na granici na istoku Hrvatske kod muškarca pronašli 627.000 tableta za izradu droge

Priveden zbog krijumčarenja tableta
Priveden zbog krijumčarenja tableta Foto: Getty Images
Kod 58-godišnjaka iz Srbije policija je pronašla gotovo 630.000 psihotropnih tableta.

Jednomjesečni pritvor određen je 58-godišnjem državljaninu Srbije kod kojega je, na graničnom prijelazu Principovac kod Iloka, pronađeno 627.300 komada raznovrsnih psihotropnih tableta, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.

U nedjelju oko 5:30 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku na graničnom prijelazu Principovac, carinici su u suradnji s policijom tijekom redovne granične kontrole teretnog i priključnog vozila mađarskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Srbije, pronašli lijekove koje se nalaze na Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.

Pročitajte i ovo Zapljena droge kod Zadra - 1 Zapljena u Dalmaciji Pun auto droge! Policija kod 26-godišnjaka pronašla više kilograma kokaina, heroina, marihuane...

U priopćenju se navodi i kako je nad 58-godišnjakom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su osumnjičenog muškarca uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Aktualno Poplava u Rasinji: "Ovo je nešto što se događa jednom u 100 godina" Rasinja - 1 Rasinja - 1 Foto: DNEVNIK.hr Rasinja - 2 Rasinja - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Čorkalo i Danimir Kolman - 1 Ivan Čorkalo i Danimir Kolman - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Čorkalo i Danimir Kolman - 2 Ivan Čorkalo i Danimir Kolman - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivan Čorkalo i Danimir Kolman - 3 Hrvatska Poplava u Rasinji: "Ovo je nešto što se događa jednom u 100 godina" 1/5 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene