Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojka iz Velike Mlake

Kraj potrage: Pronađena 21-godišnja Marta

Marta Peršić
Marta Peršić Foto: Nestali.hr
Marta Perišić, 21-godišnja djevojka koja je nestala jučer u Velikoj Mlaki, pronađena je.

21-godišnja djevojka Marta Perišić koja je jučer nestala u Velikoj Mlaki pored Velike Gorice je pronađena i obavijest o nestanku obrisana je iz registra nestalih osoba.

Intenzivna potraga pokrenuta je u ponedjeljak, a vijest o nestaloj Marti širila se i putem društvenih mreža i medija. Na društvenim mrežama se danas ujutro pojavila i informacija da se Marta javila poznanici koju je obavijestila da je ne treba tražiti, no policija nam tijekom jutra nije mogla potvrditi informaciju da je potraga obustavljena. 

Pročitajte i ovo Jovenel Moise i Martine Moise naređeno njihovo uhićenje Šokantan rezultat istrage o ubojstvu zadnjeg predsjednika: Udovica se urotila s bivšim premijerom, otkriven i motiv

Pročitajte i ovo Igor Sečin i Vladimir Putin Ivan Sečin Misteriozna iznenadna smrt sina ruskog oligarha: Uzrok neobično poznat, obitelj prisiljena kriti tugu

Oko podneva, međutim, informacija o nestanku skinuta je s registra nestalih osoba. Njezina majka Branka, koja je na društvenim mrežama podijelila više objava u kojima je pozvala sve da joj dostave informacije koje bi mogle pomoći u istrazi i pronalasku njene kćeri, danas nije odgovarala na naše pozive.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene