Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DEMONTAŽA NOVE TV

Ovo je jedna stvar u kojoj se slažu vladajući i SDP: "Treba nastaviti s ovakvom politikom"

Aktualno Galerija Demontaža: Damir Habijan i Branko Grčić Demontaža: Damir Habijan i Branko Grčić Foto: DNEVNIK.hr Demontaža Sabine Tandare Knezović - 3 Demontaža Sabine Tandare Knezović - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Troskot Zvonimir Troskot Foto: DNEVNIK.hr Damir Bakić Damir Bakić Foto: DNEVNIK.hr +2 Mario Radić Galerija 1/7 >>
U Demontaži Nove TV sučeljavaju se Damir Habijan (HDZ), Branko Grčić (SDP), Mario Radić (Domovinski pokret), Damir Bakić (Možemo!) i Zvonimir Troskot (Most). Tema je gospodarstvo.

Hoće li na jesen poskupjeti struja? Bilo je jedno od pitanja u Demontaži Nove TV. 

Zvonimir Troskot iz Mosta kaže kako ne zna hoće li struja poskupjeti. "Moramo izgraditi termoelektranu na plin plus vodik u Rijeci kao strateški projekt. Moramo revitalizirati hidrocentrale", poručio je. 

"Dosta pokazuje konzistentna politika u zadnje dvije godine. Vlada je svim mjerama pokazala da vodi računa o kućanstvima i o gospodarstvu, da se smanji inflatorni pritisak. Vidim da se svi interesiraju što će biti nakon 1. travnja, sigurno je da ćemo htjeti da cijene ostanu kakve su i sada",  izjavio je ministar Damir Habijan. 

Pročitajte i ovo Prvo sučeljavanje u Demontaži Sučeljavanje u Demontaži Radić napao Možemo!: "Mislio sam da ste svemirski doktori za otpad kad ste došli na vlast. A napravili ste pomutnju s vrećicama. Pitajte bilo koju bakicu"

"To je jedna stvar u kojoj se slažemo s HDZ-om", poručio je SDP-ov Branko Grčić. 

"Treba nastaviti s ovakvom politikom i da cijene ostanu kakve su i sada. Što će biti na jesen teško je prognozirati. Druga stvar je dugoročna, mi uvozimo između 30 i 40 posto električne energije. Trebamo se više angažirati u prirodnim izvorima, solarna energija". 

Mario Radić iz Domovinskog pokreta kaže: "Moja tvrtka je u 30 dana sagradila solarnu elektranu, a Vladi je trebalo godinu i tri mjeseca da mi da dozvolu". 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene