Obavijesti Video Pretražite Navigacija
18 puta sankcioniran

Stari znanac policije: Ponovno vozio pijan i bez vozačke, pokušao im je pobjeći

Prometna policija
Prometna policija Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
U policijskom pritvoru završio je prometni recidivist koji je u subotu na Pelješcu vozio pijan i bez vozačke dozvole nakon što je ranije sankcioniran zbog više od 30 prometnih prekršaja, objavila je u ponedjeljak dubrovačko-neretvanska policija.

Prema policijskim podacima 58-godišnjak zaustavljen u subotu dosad je 18 puta prekršajno sankcioniran zbog 31 prometnog prekršaja, najčešće vožnje pod utjecajem alkohola i za vrijeme zabrane upravljanja vozilima.

"Nakon što je vozač uočen u vožnji, a znajući da mu je vozačka dozvola ukinuta, policijski službenici Policijske postaje Ston pokušali su ga zaustaviti zvučnim i svjetlosnim signalima, na što se vozač oglušio i nastavio vožnju, ali je zaustavljen na području Hodilja", navodi policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Muškarac je u zatvoru Cure detalji stravičnog napada na dvije prijateljice koje su krenule na putovanje života, jedna od njih završila je mrtva

Kontrolom je, kažu, utvrđeno da "vozilom upravlja pod utjecajem alkohola i dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih bodova“.

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov Ide u istražni zatvor U nastavku istrage oko nesreće u Buzinu ključne su tri stvari: "Sutkinja otkrila da je mladić u hodniku sudnice zaplakao"

Dodali su kako mu je, zbog ispunjenih zakonskih uvjeta, privremeno oduzeto vozilo, uz napomenu kako mu je izmjereno 1,83 promila alkohola u krvi, što je najveća koncentracija zabilježena na dubrovačko-neretvanskom području u proteklom tjednu.

Zbog alkohola je nakon što su ga policajci zaustavili isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja te mu je određen dvodnevni pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene