Reporter Dnevnika Nove TV Šime Vičević o stanju u prometu (Foto: Dnevnik.hr)
Reporter Dnevnika Nove TV Šime Vičević o stanju u prometu (Foto: Dnevnik.hr)

Nepovoljni vremenski uvjeti danas su stvorili brojne probleme u prometu.


Temperature su jutros u mnogim dijelovima zemlje pale ispod nule. Jak vjetar i oborine uzrokovali su probleme u prometu, pa su tako zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta za promet zatvorene pojedine dionice autocesta.

Vezani članci Sunčano i vedro (Matija HabljakPIXSELL) Tople dane nakratko će prekinuti pljuskovi, pogledajte koje će krajeve pogoditi nevera Kiša u Zagrebu/Ilustracija (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Danas vas čeka sunce, uživajte dok možete: Temperature opet "gaze" preko 30 stupnjeva, no promjena je na vidiku

Sa čvora Maslenica o stanju u prometu izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Šime Vičević.

"Bura puše jačinom na mahove veće od 120 km/h, što nije toliko neobično za ovo doba godine, ali uvijek donosi brojne poteškoće u prometu. Za sav je promet zatvorena autocesta od Svetog Roka do Posodearja. Na čvoru Maslenica trenutačno nema vozila, za sve kategorije promet je zaustavljen. Vozači se teško snalaze, pogotovo oni koji putuju iz inozemstva. Zatvorena je i podvelebitska dionica Jadranske magistrale, od Senja do Svete Marije Magdalene. Otoci Pag i Rab u potpunosti su odsječeni, na Pag se ne može doći ni trajektom ni Paškim mostom. U Lici i Gorskom Kotaru zasad nije palo puno snijega, tako da promet normalno funkcionira. Bura u Dalmaciji je upalila crveni Metaolarm te se predviđaju daljnje poteškoće u prometu. Dobra je vijest da bi se bura mogla smiriti tijekom sutrašnjeg dana", izvijestio je Vičević.